Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان خصوصی سازی از ثبت نام جاماندگان سهام عدالت و تعیین افراد مشمول تا پایان خرداد امسال خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، حسین قربان زاده در نشست خبری معرفی همایش پیش روی سازمان خصوصی سازی درباره بررسی واگذاری های انجام شده در ۲۰ سال اخیر گفت: در این رویداد با شناسایی نقاط ضعف آسیب ها، روش های بهینه را تعیین خواهیم کرد و برای اولین بار است که دولت و حاکمیت در یک رویداد، کل آنچه که واگذار کرده را (چه شرکت هایی که به صورت کنترلی و چه به صورت خرد و تدریجی) مورد ارزیابی قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری این رویداد در ۹ حوزه نفت، نیرو، پتروشیمی، بانک و بیمه، کشاورزی، صنعت، صنایع معدنی، راه و شهرسازی و خدمات اظهار داشت: علاوه بر حضور روسای قوا در این رویداد از کشورهای خارجی نیز متخصصان خصوصی سازی از جمله ویلیام مگینسون نظریه پرداز مطرح خصوصی سازی در دنیا و جیسون هریس نماینده بانک جهانی به ارائه مقاله خواهند پرداخت.

قربان زاده درباره سهام باقیمانده دولت در شرکت ها، گفت: ۳۰۰ شرکت هستند که دولت سهامدار آنهاست و واگذار نشده اند. اما بخش عمده ای از آنها زیان ده هستند و بضاعت واگذاری ندارند.

رئیس سازمان خصوصی سازی با اشاره به لزوم تفکیک مالکیت از مدیریت در واگذاری های گذشته گفت: به جای آنکه هر دوی مالکیت و مدیریت یک جا واگذار می شد، باید ابتدا مدیریت شرکت دولتی به افراد متقاضی داده می شد و در صورتی که می توانستند توانایی خود را اثبات کنند به تدریج مالکیت نیز به متقاضی داده می شود. این روند قرار است امسال در واگذاری ها اعمال شود. در حال حاضر شرکت هفت تپه در قالب پیمان مدیریت واگذار شده و قرارداد آن تا ۳۱ تیر است و مشخص نیست پس از آن فعالیت آن شرکت به چه صورت خواهد بود.

قربان زاده درباره آخرین وضعیت سهام عدالت اظهار داشت: براساس قانون بودجه امسال دولت مکلف به واگذاری سهام عدالت به همه افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است که این سهام را ندارند. همچنین سایر افراد تا دهک ششم نیز کارگروهی با همکاری معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل می شود تا ساز و کار شناسایی افراد مستحق دریافت سهام عدالت را تعیین کند.

وی افزود: ملاک تشخیص افراد مشمول سامانه جامع بانک اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون است. تا پایان خرداد این ارزیابی را خواهیم داشت که چه کسانی مشمول ثبت نام جاماندگان سهام عدالت باشند.

معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: در سری اول ثبت نام سهام عدالت، شغل افراد ملاک بررسی قرار گرفت. مانند رانندگان تاکسی یا خادمان مساجد و این نحوه انتخاب افراد سبب شد تا کسانی که در دهک دهم هستند، سهام عدالت بگیرند اما کسانی که استحقاق دارند نتوانند این سهام را دریافت کنند.

قربان زاده درباره بازگشایی نمادهای سهام عدالت استانها اظهار داشت: مرجع اصلی تعیین مقررات سهام عدالت شورای عالی بورس است و کارگروهی ذیل این شورا در حال تشخیص شرکت های سهام عدالت استانی که نماد آنها در حال حاضر بسته است اما باید باز شود.

وی خاطرنشان کرد: از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به بعد آن دسته از شرکت های سهام عدالت استانی که مجامع آنها برگزار نشده از سوی شورای عالی بورس، اعضای هیئت مدیره شان تعیین می شود.

معاون وزیر اقتصاد درباره نحوه بازپس گیری برخی شرکت های واگذار شده تأکید کرد: تنها مرجع تصمیم گیری برای فسخ یا تمدید قرارداد شرکت های دولتی واگذار شده، هیئت داوری واگذاری است. با این حال بیشترین اصرار ما بر رفع مشکلات شرکت های واگذار شده، استفاده از روش هایی است که به بهبود وضعیت شرکت ها منجر شود و آخرین گزینه ما بازپس گیری و فسخ قرارداد واگذاری شرکت است. به دنبال آن هستیم تا جایی که ممکن است واگذاری ابطال نشود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان خصوصی سازی ، حسین قربانزاده ، سهام عدالت ، بانک جهانی ، شورای عالی بورس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی حسین قربانزاده سهام عدالت بانک جهانی شورای عالی بورس سازمان خصوصی سازی قربان زاده سهام عدالت واگذار شده ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد

جنگ علیه غزه خسارات زیادی به استارباکس وارد کرده و از زمان تشدید تحریم، سهام آن بیش از ۳۱ درصد کاهش یافته است.

براساس گزارش عربی پست، پس از تشدید تحریم جهانی این برند که به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی رخ داد، سهام استارباکس که در بورس نیویورک فهرست شده، بیش از ۳۱ درصد کاهش یافته است.

نظرسنجی انجام شده توسط خبرگزاری آناتولی، بر اساس داده‌های شرکت استارباکس در وال استریت، نشان می‌دهد که از زمان گسترش تحریم‌های مردمی در اواسط نوامبر ۲۰۲۳، سهام ۳۱ درصد کاهش یافته است.

در همین راستا در پایان جلسه روز جمعه، قیمت سهام این شرکت به ۷۳.۱۱ دلار رسید نوامبر گذشته قیمت سهام استارباکس ۱۰۷.۱ دلار بود.

در پایان جلسه جمعه، نسبت به پایان جلسه پنج‌شنبه، سهام این شرکت با ۲.۴۳ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح از مارس ۲۰۲۰ رسید.

در بیانیه‌ای در آن زمان،  لاکسمن نراسیمهان، مدیر عامل شرکت استارباکس در بیانیه‌ای گفت: شرکت امروز در محیطی پر از چالش فعالیت می‌کند. اما نتایج این سه ماهه نشان دهنده قدرت برند، توانایی‌های ما یا فرصت‌های پیش رو نیست. 

به گزارش مجله آمریکایی «نیوزویک»، شایان ذکر است که استارباکس تنها شرکت معروفی نیست که در بحبوحه تحریم‌های مردمی ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، سود ناامیدکننده‌ای را اعلام کرده است.

مک دونالد اخیراً کاهش ۰.۲ درصدی سود را اعلام کرده است که بخشی از آن به دلیل کاهش فروش در خارج از آمریکا است، زیرا این شرکت در برخی بازار‌ها نیز با تحریم مواجه است.

 مک دونالد همچنین به دلیل ارائه غذای رایگان به ارتش اشغالگر اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مورد انتقادات بسیاری قرار گرفت. این شرکت به دلیل خالی ماندن شعبه‌های خود در مالزی، مجبور به تعطیلی آن‌ها گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟